Cautare

6880 de rezultate pentru "numar de telefon international dolce" (7.58 secunde)
Daca la finele primului trimestru din 2005 erau inregistrati peste 56.000 de utilizatori de instrumente de plata prin Internet, in acest an numarul lor a depasit cifra de 117.000.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul bulgaresc. ... locuri pentru distractie, baruri de noapte si discoteci, dar si pentru tratamente balneare si de infrumusetare. Plaja din Albena are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Un raport al Transparency International, realizat in perioada martie 2005-martie 2006, scoate in evidenta faptul ca institutiile statului nu au evoluat semnificativ atunci cand vine vorba de combaterea coruptiei.
Delegatiile tarilor participante la Festivalul International de Folclor au fost primite la sediul CJ de conducerea acestei institutii. Intreg orasul a rasunat, timp de citeva zile, de muzica ce s-a auzit de pe esplanada Casei de Cultura, de la Festivalul International de Folclor.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Ministerul Transporturilor a fost mandatat de Guvern in sedinta de ieri sa inceapa procesul de privatizare a noua companii din subordine, prin vanzarea prin oferte publice secundare a unor pachete de actiuni reprezentand 5% din capitalul firmelor, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Oana Marinescu.
Insa, potrivit directorului Agentiei pentru Protectia Mediului, realizarea termocentralei este conditionata de acordul tarilor vecine datorita impactului semnificativ asupra mediului pe care il are investitia.
In urma unui sondaj la care au patricipat 12 milioane de calatori, cetateni din 94 de tari, s-a intocmit topul celor mai apreciate linii aeriene. ... La fel de surprinzator, Statele Unite nu s-au calificat in top 10 la nici o categorie, aeroport sau linii aeriene.
Decizia de incetinire a ritmului lucrarilor de constructie a Autostrazii Transilvania reprezinta o decizie unilaterala a companiei Bechtel International, a anuntat miercuri printr-un comunicat Compania Nationala de Autostrazi ti Drumuri Nationale din Romania. CNADNR mai precizeaza ca va onora catre Bechtel International toate platile certificate de catre Consultant.
Lucrarile proiectului international HeRmeS-R - "Transferul de competente si inovare in scopul dezvoltarii afacerilor prin integrarea responsabilitatii sociale in politicile si procedurile de Resurse Umane", finantat de Uniunea Europeana, se vor derula, in perioada 6-8 iulie, la Universitatea din Craiova.
Pe o piata de leasing in care sectoarele cele mai cautate pana acum sunt in scadere, firmele care au stiut inspre ce sa isi indrepte atentia nu au de ce sa se planga.
google-analytics.com